✓ Korting bij minimum bedrag
✓ Gratis levering
✓ Verse gerechten

Sushi bestellen voor takeaway in Emblem

Bent u op zoek naar goede sushi die u kunt bestellen voor takeaway in Emblem? Dan is Moshi Sushi het restaurant dat u zoekt. Bij ons in Ranst, vlakbij Emblem, kunt u de heerlijkste sushi en andere Japanse gerechten afhalen of aan huis laten leveren. Gemakkelijk en lekker, wat wil u nog meer?

Voor de liefhebbers!

Bekijk ons assortiment
Schilderij van golven
Japanse gerechten

De lekkerste sushi handig bestellen voor takeaway in Emblem

Sushi is de ideale comfortfood. Het is lekker, u moet er niet zelf voor koken én het is heel wat gezonder dan pakweg frieten of pizza. Nog beter is het wanneer u deze Japanse lekkernij kunt afhalen of aan huis laten leveren. Bij ons bestelt u sushi voor takeaway, gemakkelijk af te halen in Ranst, vlakbij Emblem. Uiteraard kunt u deze sushi bestellen in heel de omgeving rond Ranst. Wil u sushi bestellen in Nijlen? Dat is ook geen probleem. Naast Japans eten hebben wij nog heel wat andere Aziatische heerlijkheden. Zo kunt u bij ons een Thaise maaltijd bestellen en aan huis laten leveren. Of zoekt u een goede takeaway voor wok? Ook dat vindt u in ons menu. Kortom, de beste takeaway voor sushi in Emblem en omstreken zijn wij!

Bestel nu uw overheerlijke sushi

Wil u onze lekkere sushi bestellen voor takeaway, om ze thuis in Emblem op te eten? Plaats dan snel uw bestelling via het online platform. U vindt er al onze sushi en nog veel meer overheerlijk Japans eten. Het is ook mogelijk om deze aan huis te laten leveren. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken via ranst@moshisushi.be of via +3232334388.

sushi plankje
CONTACT
Antwerpsesteenweg 3
2520 Ranst
Openingsuren
  • Maandag t.e.m. Donderdag: 17:00 - 22:00
  • Vrijdag t.e.m. Zondag: 16:00 - 22:00
  • Alle feestdagen open!
https://www.embed-map.com